MARKED AUGUST 2001


Bli med og støtt opp om norges mest spenstige filmprosjekt i dette årtusen!
(... og bli venneflokkens midtpunkt når du forteller hva nettopp DU har til felles med Mel Gbson/Michelle Pfeiffer... :)


I forbindelse med Middelalder film prosjektet (se under for mer informasjon) skal det settes opp et marked som skal danne bakgrunn for noen scener i filmen. Soria Moria har i samarbeide med filmprosjektet planlagt dette markedet og nå trenger vi folk til å fylle markedet med liv.

Det bli ikke et tradisjonelt levende rollespill, men man vil få korte "scene" beskrivelser og spille ut fra og det vil være mange muligheter til å spille ut større og mindre scener og kanskje kommer noen av disse med på filmen. Markedet vil finne sted i august i nærheten av Trondheim (det vil bli arrangert busstransport hvis det blir litt avsides til).

Vi trenger allslags folk, både til å stå i boden og selge mat, klær, vin, smykker og annet. Kunder til å prute og handel, krangle og le. Det er brukt for både unge, gamle og barn med så hvis du har noen i familien som har lurt på hva levenderollespill er så er dette kanskje muligheten for en forsiktig start.

Hvis dette hører interessant ut så meld deg på!!! så rakst som mulig. Du vil da få et skriv fra oss og en liste fra oss over mulige "roller" å velge i.

Vi trenger 70-100 personer for å få et flott marked med mye aktivitet.

Det koster selvsagt ingenting å delta. Til gjengjeld må du selv stille med kostyme og "scenegruppen" du evt. blir med i får ansvaret for å lage 'sin' bod o.l.

Vær med å bidra til, samt støtte opp om, film med vaskeekte Livere på rollelista!

Middelalder film: http://www.stud.ntnu.no/~njalbr/

(NB! Merk at påmelding til "markedet" skjer via Soria Moria; JA, DETTE VIL JEG STØTTE OPP OM!! Påmeldingen via filmprosjektets hjemmesider gjelder evt. andre deler av produksjonen.)