Soria Moria

Inviterer til Livehappening:16 feb. 2008


20 ÅR MED LIVE I TRØNDELAG
I 2008 er det 20 år siden vi startet med live i Trondheimsområdet, og 25 år siden de første dro til England og opplevde mysterier på Peckforton Castle. Dette synes vi må markeres med et lite jubileumskalas og i den forbindelse passer det godt at storbonden på Saurshaug Storgård i Allfirda har tenkt å ha en liten markering.

De første ”live”-happeningene i 1988 var stort sett en sammenrasket dugnadsgreie hvor alle fant på sine egne roller og det kun var en enkel ramme. Det første ”scenariet” som prøvde å gå litt videre på dette var Hegra I i 1989. Denne måten å kjøre live på – hvor mange var med å fant på roller/plot i tillegg til arrangørene - holdt seg frem til ca. Griselabben i 1991.

Med Baluba på Saurshaug så tar vi en liten mimring og gjør det på ”gammel-måten”, dvs. alle skriver sin egen rolle, eller bruker en gammel rolle som de har fra før i Allfirda. Uansett så må du selv finne på hvorfor du er her og hva du vil med kvelden. Happeningen vil ha en løs ramme som beskrevet under ”forhistorien”.